Menu

Waarom rechtstreeks boeken?

Den
Bongaerd

Heerlijk genieten in de fruitigste streek van Belgïe

DEN BONGAERD MAL TONGEREN

Een B&B voor iedereen!

BED&BREAKFAST DEN BONGAERD MAL TONGEREN

Wij zijn Jack en Hildegarde. Wij verwelkomen je graag in onze bed & Breakfast met een heerlijk streekbiertje! Santé. Wij vinden het heerlijk om je een gezellig en ongedwongen verblijf te bezorgen in onze B&B. Graag vertellen we over alle mogelijkheden. Die zijn verrassend veelzijdig. Bijvoorbeeld: als je bij ons twee nachten verblijft, krijg je 2 uur wellness gratis. Graag tot ziens bij Den Bongaerd.

Toppie

Heel fijne ontvangst, mooie locatie, prachtige tuin, goed bed, heerlijk ontbijt en mooie wellness met zwembad en sauna's. Perfecte gastheer en gastvrouw in een ongedwongen sfeer. Prachtige omgeving, ideaal om tot rust te komen.

Enrico S - Tripadvisor
5

Kamers

De kamers zijn vanaf 14.00 uur beschikbaar op je aankomstdag. Inchecken liefst vóór 16.00 uur. Wil je eerder komen, slaan we je bagage op en kun je erop uit. Dat geldt ook bij vertrek. Check-out is uiterlijk om 12.00 uur.

Ontbijt

Begin de dag met een heerlijk en uitgebreid ontbijt. Bij goed weer wordt het ontbijt in de tuin geserveerd. Vers fruitsap, verse broodjes, croissants, chocoladebroodjes, beleg, vers fruit, yoghurt, dagverse eieren, koffie en thee.

Ontbijten kan tussen 8 uur en 11 uur.

Omgeving

Zeker te zien en te doen in de omgeving!

Contact

Parkeren
Parkeren kan gratis op het terrein van Den Bongaerd.

Contact

Kruisvindingsstraat 56, 3700 Tongeren
T. +32 (0)12 21 87 95  

info@den-bongaerd.com

contactformulier

')