Menu

Waarom rechtstreeks boeken?

6 redenen waarom een bezoek aan Eurotel Lanaken de moeite waard is

26/08/2021

Eurotel Lanaken
Eurotel Lanaken
Eurotel Lanaken
Eurotel Lanaken
Eurotel Lanaken
Eurotel Lanaken

Eurotel Lanaken, een van de eerste Different Hotels. Ongetwijfeld één van de mooiste plekjes van het Belgisch-Limburgse Maasland. Als kruispunt tussen Haspengouw, Kempen, Maas- en Mergelland is Eurotel Lanaken hét fietsvriendelijk logies van de regio. Warmte, gezelligheid en gastvrijheid zijn enkele woorden die spontaan naar boven komen. Met een super gemotiveerd en oprecht team staan we elke dag klaar om iedereen een aangenaam verblijf te bezorgen. Want dat is wat écht telt voor ons. Wij hebben alvast 6 redenen opgesomd waarom een bezoek aan Eurotel Lanaken absoluut de moeite waard is.

  1. Omgeving

Er zijn een tal van leuke dingen te doen in de buurt van Eurotel. Een bezoekje aan de  culturele hoogtepunten Vrijthof en Natuurhistorisch museum zijn zeker de moeite. Door Eurotel haar ideale ligging ben je in no-time in grote steden zoals Maastricht, Genk en Hasselt. Zoek je liever de rustige oorden op? Dan kan je kiezen voor een leuke wandeling of fietstocht. De omgeving heeft zoveel moois te bieden!

We verzamelden speciaal voor jullie enkele activiteiten die zeker de moeite waard zijn: https://bit.ly/3vcuXE1

  1. Restaurant Bien Soigné

Het restaurant heeft zijn naam niet gestolen. Hier word je gewoonweg van het begin tot het einde gesoigneerd. Onze chef verrast jou graag met gevarieerde gerechten uit de Franse keuken en dit in een gezellige huiselijke sfeer. Ook de bar is een gezellige ontmoetingsplek, waar je topwijnen en Belgisch bier proeft.

  1. Kies de kamer voor jouw gezelschap

Of je nu met twee komt of met de hele familie. Bij Eurotel kan het allemaal. Ons aanbod gaat van een basic kamer naar een gigantische familie kamer. Wil je graag nog wat luxueuzer? Dan is de deluxe kamer op jouw lijf geschreven. Kortom: voor ieder wat wils.

Bekijk het volledige aanbod hier: https://bit.ly/3sEq4C8

  1. Fietsen

Eurotel Lanaken is het ideale 4-sterren fietshotel voor jouw fietsvakantie in het mooie Limburg. Onze receptionisten helpen we je graag verder met het uitstippelen van jouw fietsroute. Je kan hier ook terecht voor een fietskaart en het huren van een fiets.

Op fietsuitstap met een groter gezelschap? We hebben al verschillende jaren ervaring in het ontvangen van alle soorten (fiets)clubs, zowel professioneel als recreatief. Wij helpen jou dan ook graag verder met het uitwerken van een onvergetelijke fietsvakantie.  

  1. Wandelen

Lanaken heeft een rijk en gevarieerd natuuraanbod. Domein Pietersheim is één van de toegangspoorten van het Nationaal Park Hoge Kempen. Het domein is in 2016 volledig vernieuwd. Het is één van de belangrijkste vertrekpunten voor de vele routes. Bij Nationaal Park Hoge Kempen zijn er in totaal 4 instapplaatsen voor 8 routes. De natuurgebieden “Oude Weerd” en “Hochter Bampd” zijn ook absolute aanraders.

  1. Zwembad, fitness & sauna

Eurotel Lanaken biedt een tal van faciliteiten voor de ultieme ontspanning. Want dat kan je na een shop-, fiets- of wandeldagje vast gebruiken. Neem een duik in het zwembad of kom volledig tot rust in de sauna. Ook voor de sportliefhebbers die zich graag eerst nog een extra inspanning leveren, heeft Eurofit een fitness ter beschikking.

 

Hebben we je helemaal overtuigd? Je ontdekt Eurotel Lanaken hier!

 

 

Happy to help


')