Menu

Waarom rechtstreeks boeken?

Different Hotels en Van Melick Groep breiden uit

28/08/2020

Different Hotels en Van Melick Groep slaan de handen in elkaar en breiden hun activiteiten fors uit. Het gaat om de overname van Abdij Hotel Rolduc Kerkrade. De nieuwe ontwikkelingen zijn een aanvulling op de al bestaande locaties van beide bedrijven (M Hotel Genk, Hotel Zuid Genk, Carbon Hotel Genk, Hotel Mardaga As, Eburon Hotel Tongeren, Eurotel Lanaken, Hotel ECU Genk, B&B Den Bongaerd Mal, YUP Hotel Hasselt, Kasteel Hoensbroek, Rodahal Kerkrade en Kasteel Hotel Hoogenweerth Maastricht). Different Hotels en Van Melick laten met deze stap een gezonde ambitie zien en geloof in eigen kunnen.

Abdij Hotel Rolduc

Different Hotels is al jaren een toonaangevende speler in de hotelbranche in Belgisch Limburg met 9 hotels en 1 b&b verspreid over Belgisch Limburg. CEO Peter Geurden: ”Wij zien Belgisch en Nederlands Limburg als 1 Limburg. Onze strategie is dan ook door autonome groei en overnames van hotels in beide Limburgen ook in Nederlands Limburg voet aan de grond te krijgen. Allemaal met hun eigen karakter, hun eigen aanpak.
Allemaal… different. Elk hotel uit de groep verwent je op zijn typische manier. Niets is hetzelfde. Of toch: de wens om van jouw verblijf iets bijzonders te maken. Kies daarom een hotel waar jij je thuis voelt. Dat past bij jouw levensstijl. In een omgeving die je aanspreekt. Different Hotels doet de rest. Welkom in Limburg. Welkom bij Different Hotels.

Van Melick heeft al vier generaties ervaring in horeca, events, leisure en behoort al jaren tot de top van cateraars in het land. Daarnaast is het bedrijf ook thuis in creatieve concepten en events. Directeur Jorrit van Melick: “De strategie van Van Melick is om door middel van autonome groei en overnames de premium event en leisure partner in de Euregio te worden, waarbij we onze gasten totaal ontzorgen. Door COVID 19 hebben wij het zwaar maar ook in zware tijden zijn er kansen die je moet pakken. Dit is er zo een.”

Directeur Harrie Beers van Bisschoppelijk Centrum Rolduc: ”Na het faillissement van Abdij Hotel Rolduc Kerkrade waren er veel gegadigden voor de exploitatie van Abdij Hotel Rolduc. Wij hebben aan de hand van een zorgvuldige procedure gekozen voor de samenwerkende bedrijven Different Hotels en Van Melick Groep. De goede staat van dienst en hun visie over Abdij Hotel Rolduc Kerkrade gaven voor ons de doorslag om te kiezen voor hen. Prettig is ook dat de nieuwe exploitant vacatures heeft waar medewerkers van het failliete horeca bedrijf op kunnen solliciteren.

Abdij Hotel Rolduc Kerkrade

Abdij Rolduc in Kerkrade behoort tot de belangrijkste religieuze monumenten van Nederland en is bovendien het grootste abdijcomplex in de Benelux. Daarnaast staat Rolduc op de UNESCO-lijst van 100 belangrijkste monumenten van ons land. De Abdij heeft een rijke geschiedenis van meer dan 900 jaar oud. Momenteel wordt het monumentale complex met 158 kamers en verschillende feest-en vergaderzalen multifunctioneel gebruikt.

Weer open

21 september 2020 opent Abdij Hotel Rolduc Kerkrade de deuren weer. Gasten zijn dan van harte welkom en kunnen overnachten, eten, drinken en events laten plaatsvinden op deze prachtige locatie. Reserveringen kunnen nu alvast gemaakt worden.

Happy to help


')