Menu

Waarom rechtstreeks boeken?

Eburon
Hotel

Hip hotel in een klooster ambiance

Eburon Hotel Tongeren

Een hotel dat je niet bezoekt maar beleeft

Eburon Hotel Tongeren
Eburon Hotel Tongeren
Eburon Hotel Tongeren
Eburon Hotel Tongeren
Eburon Hotel Tongeren

Eburon Hotel

Hip hotel in een klooster ambiance

‘Different minded’ en ‘out of the box’ denken zijn twee sleutelwoorden die centraal staan in ons hippe Eburon Hotel. Ons jong en dynamisch team is dan ook de drijvende kracht én motor achter onze denkwijze. In de oudste stad van België kijk je elke dag je ogen uit; de prachtige overblijfselen van de Romeinen blijven niet onopgemerkt. Verwen jezelf en kom ons bezoeken in het 'Toscane van Vlaanderen'!

Top

Mooi hotel en een supermooie locatie voor een stadsbezoek. Zeer tevreden. We kunnen het iedereen aanraden. Vriendelijk personeel. Heel lekker en uitgebreid ontbijt. Voor ons was het meer dan prima!

Kris D - Tripadvisor
5

Kamers

Check-in & check-out

Je bent de hele dag welkom op jouw aankomstdag, de kamers zijn vanaf 15u00 beschikbaar.Check-out is op weekdagen om 10u00 en op zaterdagen, zondagen & feestdagen om 11u00. We kunnen jouw bagage in onze afgesloten bagageruimte opslaan als je nog de omgeving wilt gaan bezoeken.

Select Room

vanaf € 110.00 Boek nu
Eburon Hotel - Select kamer
EBURON HOTEL TONGERENSELECT KAMER

Comfort Room

vanaf € 80.00 Boek nu
EBURON HOTEL TONGEREN KAMER COMFORT
Eburon Hotel - Ontbijt

Ontbijt

De sobere schoonheid raakt het verleden. Hoge plafonds en authentieke houten kloosterbalken. Het rijke ontbijtbuffet vormt een smakelijk contrast: versgebakken croissants en broodjes en frisse vruchtensalades zouden de kloosterling nog jaloers maken.

Ontbijturen

 • maandag t.e.m. zondag: 7u00 - 10u00

Prijs

 • €20,50 per persoon

Vergaderen

Op zoek naar een inspirerende vergaderomgeving? In de oudste stad van België huist Eburon Hotel elk zakelijk event met de nodige klasse. De ligging nabij Luik en Maastricht maakt een vlotte bereikbaarheid vanzelfsprekend. Dankzij de vlakbij gelegen sterrenrestaurants is verzekerd dat ook je smaakpapillen unaniem pro Eburon Hotel stemmen voor je volgende businessmeeting of teambuildingsessie in Tongeren.

 • Activiteiten in de buurt
  • Op stap met een begijntje
  • Themabarbecue met speenvarken
  • Stadsspel Asterix & Obelix
  • Wijnkasteel Genoels-Elderen
  • Gallo-Romeins Museum
  • Gin Tonic workshop
  • ...
 • Sterrenrestaurants Magis en De Mijlpaal vlakbij
 • Stadscentrum en openbaar vervoer op wandelafstand

 

Gratis offerte

Confession room

Een volledig nieuwe zaal, met veel ruimte, licht, een keuken en brainstormpanelen. Hier wordt jouw meeting een waar succes!

 • 200 m²
 • Maximaal 120 personen
Gratis offerte

Gratis offerte

close

Mezzannine

De Mezzannine vergaderzaal leent zich perfect voor kleine tot middelgrote gezelschappen. Gun jezelf af en toe een kijkje naar de unieke ontvangstruimte.

 • 154 m²
 • Maximaal 40 personen
Gratis offerte

Gratis offerte

close

Omgeving

Zeker te zien en te doen in de omgeving!

 • Gallo-Romeins Museum

  In 15 v. Chr. was de stad Tongeren een Gallo-Romeinse nederzetting. Als oudste stad van België is het dan ook logisch dat je alle schatten en opgravingen van de streek kan bewonderen in het Gallo-Romeins museum! Bovendien ontdekt jong én oud in dit museum het veelzijdige verhaal van de mens in de regio Limburg: van de prehistorie tot het einde van de Romeinse tijd.

  Bezoek de website

 • Wijnkasteel Genoels-Elderen

  In 1990 heeft de familie Van Rennes de eeuwenoude wijncultuur weer doen herleven. De wijndruif in het mooie landschap rondom het kasteel van Genoels-Elderen weer helemaal terug. Met 22 hectaren wijngaarden is dit het grootste wijndomein in het land. Een rondleiding voert je door het park, de wijngaarden, de rozentuin, de stokerij, het pershuis en 13de eeuwse wijnkelders.

  Rondleidingen van maandag tot en met zaterdag. Geopend van maandag t.e.m. zaterdag voor rondleidingen. Individuelen kunnen aansluiten bij een groep.

  Bezoek de website

 • Onze-Lieve-Vrouwebasiliek

  Fier regeert de gotische toren van de Onze-Lieve-Vrouwebasiliek over Tongeren en wijde omgeving. Het is één van de mooiste religieuze bouwwerken die ons land rijk is. De schatkamer van de O.L.V.-Basiliek herbergt een unieke collectie religieuze kunstvoorwerpen uit de 6de eeuw tot en met de 19 de eeuw.

  Gratis toegankelijk. Dagelijks geopend van 9 uur -17 uur. 

  Bezoek de website

 • Antiekmarkt op zondag

  Al meer dan 30 jaar bruist Tongeren al vanaf de vroege uurtjes op zondagmorgen. Meer dan 350 standhouders en een 40-tal antiekzaken staan wekelijks op de grootste antiek- en brocantemarkt van de Benelux. Nederlandse, Duitse, Franse, Britse en Amerikaanse bezoekers geven de markt internationale allure.

  Elke zondag van 6 uur tot 13 uur.

  Bezoek de website

 • Bilzen Mysteries

  Het nachtelijke, multimediale beleefparcours brengt de 800-jarige geschiedenis van Alden Biesen tot leven. Met een tablet in de hand en een hoofdtelefoon op je oren maak je een ongeziene tijdreis.Van Ridderbroeders op kruistocht over dansende nymfen in de romantische tempel van Minerva tot een verwoestende brand… Laat je meevoeren door het sprookjesachtige decor en een boeiend verhaal gebaseerd op waargebeurde feiten.

  De virtuele gids doorheen het parcours van ongeveer 70 minuten is de Heer van Biesen. Hij wordt vertolkt door topacteur Jan Decleir.

  Tijdens de Belgische schoolvakanties: dagelijks geopend
  Buiten de Belgische schoolvakanties: vrijdag, zaterdag, zondag en maandag geopend

  Bezoek de website

 • Landcommanderij Alden Biesen

  Het kasteel van Alden Biesen is de voormalige landcommanderij van Rijkhoven (Bilzen). Vandaag is dit kasteel met zijn rozentuin te bezoeken door het publiek. Geniet hier van een prachtige wandeling of fiets er naartoe.

  Bezoek de website

 • Maastricht

  Maastricht: een veelzijdige stad die het Bourgondische leven tot cultuur heeft verheven. De vele restaurants, eetcafés en terrassen (veelal verwarmd) creëren een gezellige sfeer. En of u nu van shoppen houdt of wilt genieten van de rijke historie van de stad, welkom in Maastricht. Ga zeker even de oude Maasbrug over naar het gezellige Wyck.

  Bezoek de website

Contact

Parkeren

Parkeergarage Q-Park "Julianus"
Parkeren is mogelijk ondergronds in de publieke Q-park garage ‘Julianus’ direct naast het hotel. Kostenindicatie: €13 per dag. Adresgegevens GPS: Clarissenstraat 41, 3700 Tongeren.

Openbare parkeerplaats "De Motten"
Parkeerplaats De Motten ligt op 10 minuten wandelen van het hotel. Hier kan je gratis parkeren. Adresgegevens GPS: Kastanjewal, 3700 Tongeren

Openbaar vervoer

Het hotel is gelegen op 5 minuten wandelen van centraal station Tongeren

Contact

De Schiervelstraat 10, 3700 Tongeren
T. +32 (0)12 23 01 99  

info@eburonhotel.be

contactformulier

')